خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 03 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیشترین سد معبر در شهر تهران توسط واحد‌های صنفی انجام می‌شود

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | شنبه، 14 آبان 1401 - 16:12
مدیرعامل شرکت ساماندهی و مشاغل شهر تهران گفت: متولی بساط گستری و دستفروشی در شهر تهران شهرداری‌های مناطق هستند و بیشترین سد معبر در شهر تهران توسط واحد‌های صنفی انجام می‌شود.
شهر،بيگي،مشاغل،گستري

سعید بیگی:
سعید بیگی گفت: ماموریت اصلی شرکت ساماندهی اجرای بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها ست که جلوگیری از تاسیس مشاغل مزاحم است.
وی ادامه داد: ما مشاغل مزاحمی داریم که برای مردم و شهر آزار دهنده است که مردم و شهر و واحد‌های صنفی آسیب بیشتری می‌بینند.
بیگی تصریح کرد: موضوع بساط گستری و دست فروشی فرعی از موضوعات ماست که با صنف دستفروشان و اتحادیه‌ها ورود جدی کردیم که با رویکرد‌های ایجابی بتوانیم این مشکل را حل کنیم.
وی در خصوص بساط گستری و دستفروشی در شهر تهران افزود: متولی بساط گستری و دستفروشی در شهر تهران شهرداری‌های مناطق هستند و بیشترین سد معبر در شهر تهران توسط واحد‌های صنفی انجام می‌شود که حدود ۶۰ درصد از افرادی که از مکان‌های دیگر بیایند.
بیگی خاطرنشان کرد: اگر مشاغل موتوری و ماشینی سیار داشته باشیم اینجاست که شرکت ساماندهی مشاغل ورود پیدامی کند.