خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بنی گانتز: اسرائیل به سمت افراط‌گرایی پیش می‌رود

مهر | بین‌الملل | شنبه، 14 آبان 1401 - 11:47
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی ضمن اذعان به شکست در انتخابات کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) درباره تشدید افراط گرایی در صحنه سیاسی این رژیم پس از پیروزی نتانیاهو هشدار داد.
رژيم،انتخابات،نتانياهو،صهيونيستي،كنست،پارلمان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، بنی گانتز وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در اظهاراتی ضمن اذعان به شکست در انتخابات کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) درباره تشدید افراط گرایی در صحنه سیاسی این رژیم پس از پیروزی نتانیاهو هشدار داد.
وی که از رقبای نتانیاهو در انتخابات اخیر کنست محسوب می‌شد، تصریح کرد: هضم این رخداد برای من دشوار است.
گانتز افزود: نتایج انتخابات بدون ابهام است و ما باید آن را بپذیریم و به آن احترام بگذاریم، ما باید برخوردی دموکراتیک با نتایج این انتخابات داشته باشیم.
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در واکنش به پیروزی ائتلاف بنیامین نتانیاهو در انتخابات نیز تاکید کرد: من فکر می‌کنم که اسرائیل به سمت تفرقه و افراط گرایی حرکت می‌کند و در چنین حالتی به یک حزب میانه‌رو نیاز است.
گفتنی است در انتخابات اخیر کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) ائتلاف راستگرایان افراطی به رهبری نتانیاهو توانست اکثریت پارلمان را بدست آورد.
براین اساس به نظر می‌رسد در روزهای آینده با تشدید دو قطبی در صحنه سیاسی رژیم صهیونیستی، مقامات مرتبط با کابینه شکست خورده یائیر لاپید از صحنه حذف شده و نزدیکان نتانیاهو بار دیگر به قدرت بازگردند.