خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز ثبت‌نام اکران‌های مردمی «لوپتو» در مناطق فاقد سینما

مهر | فرهنگی و هنری | شنبه، 14 آبان 1401 - 09:24
ثبت نام اکران‌های مردمی انیمیشن سینمایی «لوپتو» از تولیدات مرکز انیمیشن سوره آغاز شد.
انيميشن،فيلم،سينمايي،مردمي،موضوع،اسباب،اكران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی «عماریار»، ثبت نام اکران‌های مردمی انیمیشن سینمایی «لوپتو» از تولیدات مرکز انیمیشن سوره، به کارگردانی عباس عسکری و تهیه کنندگی محمدحسین صادقی از طریق سایت اکران مردمی به آدرس ekranmardomi.ir آغاز شد.
علاقه‌مندان با توجه به اهمیت موضوع حمایت از تولید ملی به ویژه برای کودکان که درونمایه اصلی این فیلم است می‌توانند برای اکران فیلم «لوپتو» در شهرهای فاقد سیما از طریق سایت و تلفن تماس ۰۲۱۴۲۷۹۵۰۵۰ ثبت‌نام کنند و با امکانات در اختیار خودشان آن را در مکان‌هایی مانند مسجد، دانشگاه، حوزه علمیه، فرهنگسراها و به ویژه مدارس به نمایش بگذارند.
شروع اکران‌های مردمی انیمیشن سینمایی «لوپتو»، از یازدهم آبان ماه همزمان با سینماهای سراسر کشور آغاز شد.
انیمیشن سینمایی «لوپتو» در بخش فیلم‌های بلند سینمای ایران در سی و سومین جشنواره فیلم کودکان و نوجوانان نیز حضور داشت.
داستان این فیلم با اشاره به حمایت از تولید ملی، یک موضوع کلی دارد و البته چند موضوع اصلی در این انیمیشن وجود دارد که یکی از آنها ساخت اسباب بازی است.
در گویش کرمانی لوپتو به اسباب بازی ها و عروسک های دست ساز گفته می شود که قدیم ها مادرها برای فرزندان خود درست می کردند.