حضور پرشور مردم استان مرکزی در راهپیمایی ۱۳ آبان
اراک- مردم شهرهای مختلف استان مرکزی همگام با سایر نقاط ایران اسلامی در راهپیمایی ۱۳ آبان حضور پرشوری و حماسه ای داشتند.

به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم راهپیمایی استکبار ستیز روز ۱۳ آبان با حضور گسترده و دشمن شکن مردم شهرهای مختلف استان مرکزی برگزار شد.
حضور آحاد مختلف مردم از زن و مرد و پیر و جوان و کودک در این مراسم مشهود بوده و دانش آموزان و دانشجویان نیز حضور گسترده ای در این راهپیمایی داشتند.
راهپیمایی کنندگان با مشتهای گره کرده به همه دشمنان انقلاب اسلامی به ویژه آمریکای جنایتکار اعلام کنند حمایتهای بی پرده و آشکار دولت آمریکا از حوادث اخیر نشان از درماندگی و استیصال آنها در مقابل ملت ایران است.
در دست داشتن عکسهایی از شهیدان به ویژه سردار سلیمانی و همچنین شهدای دانش آموز و تصاویری از رهبر معظم انقلاب اسلامی، پرچمهای ایران از جلوه های ویژه راهپیمایی امروز در استان مرکزی بود.
همچنین حاضران در این راهپیمایی با مشت های گره کرده با شعارهای «نه سازش نه تسلیم نبرد با آمریکا» و «می جنگیم می میریم سازش نمی پذیریم»، «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسراییل» برائت خود را از همه ایادی استکبار اعلام و با شعارهای «این همه لشگر آمده به عشق رهبر آمده و خونی که در رگ ماست هدیه به رهبر ماست» بر ولایتمداری خود و پشتیبانی از رهبر معظم انقلاب را اعلام کردند.