خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«مرگ برآمریکا»در آذربایجان غربی طنین انداز شد

مهر | استان‌ها | جمعه، 13 آبان 1401 - 10:59
ارومیه - راهپیمایی پرشور ۱۳ آبان ماه با حضور گسترده مردم به خصوص دانش آموزان همزمان با سراسر کشور در آذربایجان غربی برای ابراز انزجار از استکبار جهانی و خلق حماسه دیگری آغاز شد.
اروميه،راهپيمايي،حضور،فقيه،ولايت،مرگ،ميدان،استكبار،آبان

خبرگزاری مهر- گروه استانها: راهپیمایی با شکوه روز ملی مبارزه با استکبار جهانی با حضور گسترده مردم به خصوص دانش‌آموزان در ارومیه و سایر شهرهای آذربایجان غربی در حال برگزاری است.
قرار بود راهپیمایی ۱۳ آبان ماه امسال از ساعت ۱۰:۳۰ در مسیر میدان ولایت فقیه تا مصلا در ارومیه برگزار شود، اما امروز جمعه مردم به خصوص دانش آموزان استان و ارومیه از یک ساعت مانده به برگزاری این آیین در خیابان‌های اطراف حاضر شده و آماده حضور در راهپیمایی بود.
در ارومیه این مراسم از دقایقی قبل با قرائت قرآن کریم با حضور گسترده دانش‌آموزان مدارس ارومیه در میدان ولایت فقیه آغاز شد ه و قرار است مسیر میدان ولایت فقیه تا مصلی امام خمینی (ره) را راهپیمایی می‌کنند.
حضور مردم به ویژه نوجوانان و جوانان، حتی کودکان با پرچم مقدس سه رنگ جمهوری اسلامی، برافراشته کردن تمثال مبارک مقام معظم رهبری، در دست داشتن پلاکاردهایی با عنوان مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسراییل، مرگ بر فتنه گر و نظایر آن و سردادن شعارهای خودجوش در بیزاری از اغتشاشگران و استکبار جهانی از مهمترین جلوه های ابتدای راهپیمایی امروز ۱۳ آبان در ارومیه است.
سخنران این مراسم، ابراهیم عزیزی نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی خواهد بود.