خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعلام حمایت چارچوب هماهنگی شیعی عراق از السودانی برای مبارزه فساد

مهر | بین‌الملل | جمعه، 13 آبان 1401 - 00:18
چارچوب هماهنگی شیعی تایید کامل خود را از نخست وزیر این کشور برای خدمات رسانی و مبارزه با فساد ابراز کرد.
اعلام حمایت چارچوب هماهنگی شیعی عراق از السودانی برای مبارزه ...

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه سومریه، دفتر رسانه ای چارچوب هماهنگی شیعی عراق روز پنج شنبه نشست عادی خود را با حضور محمد شیاع السودانی نخست وزیر این کشور برگزار کرد.
طبق بیانیه دفتر رسانه ای چارچوب هماهنگی شیعی، در این نشست تازه ترین تحولات سیاسی عراق مورد بحث قرار گرفت و چارچوب هماهنگی شیعی تایید کامل خود را از نخست وزیر این کشور برای خدمات رسانی و مبارزه با فساد ابراز کرد.
این بیانیه همچنین افزود که شرکت کنندگان در این نشست از رویکرد دولت برای خدمات رسانی تمجید کرد.
چارچوب هماهنگی شیعی عراق در عین حال بر ضرورت همبستگی تلاش های تمام گروه های عراقی به منظور رفع مشکلات مردم و تغییر اوضاع معیشتی آنها و بویژه طبقات محروم و ارتقای سطح خدمات رسانی تاکید کرد.