سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زلنسکی: ۴۰ درصد زیرساخت های انرژی اوکراین آسیب دیده است

مهر | بین‌الملل | پنجشنبه، 12 آبان 1401 - 15:48
رئیس جمهور اوکراین از خسارت گسترده به زیرساخت های انرژی این کشور در نتیجه حملات روسیه خبر داد.
اوكراين،انرژي،شهر،موشكي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اینتل ریپابلیک، «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد که نزدیک به ۴۰ درصد زیر ساخت‌های انرژی اوکراین در اثر حملات موشکی اخیر روسیه آسیب دیده است.
رئیس جمهور اوکراین این موضوع را در دیدار با کمیسر انرژی اتحادیه اروپا مطرح کرد که برای گسترش حمایت اتحادیه اروپا از بخش انرژی اوکراین در کی یف به سر می‌برد.
زلنسکی پیش از این اعلام کرده بود که ۳۰ درصد از زیرساخت های انرژی این کشور در پی حملات جدید روسیه متحمل خسارت شده اند.
پیشتر «ویتال کلیچکو»، شهردار شهر کی‌یف، پایتخت اوکراین گفته بود در پی حمله موشکی روز دوشنبه، آب ۸۰ درصد مناطق مختلف شهر قطع شده است.
وی دراین‌باره افزود روز دوشنبه چند منطقه شهر کی‌یف هدف حمله موشکی قرار گرفت که موج قطعی برق و آب بخش زیادی از شهر شده و به علت صدمه‌دیدن زیرساخت‌های انرژی، هم‌اکنون برق ۳۵ هزار آپارتمان در کی‌یف قطع شده است.