سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهرداری خورموج ارتقا یافت

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 12 آبان 1401 - 10:25
بوشهر- فرماندار دشتی از ارتقای درجه شهرداری خورموج خبر داد و گفت: درجه شهرداری خورموج به ۸ ارتقا پیدا کرد.
بحراني،تخصيص،شهرستان،ضرورت

به گزارش خبرنگار مهر، علی بحرانی صبح پنج شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات و ظرفیت های شهرستان بر ضرورت توجه به شهرداری‌ها و دهیاران تاکید کرد.
فرماندار دشتی با اشاره به نشست خود با معاون عمرانی وزیر کشور افزود: با توجه به محرومیت دشتی می طلبد توجه بیشتری به این شهرستان صورت بگیرد.
بحرانی بیان کرد: اقدامات خوبی توسط شهرداران در دست پیگیری است که نیازمند تخصیص قیر رایگان هستند.
وی ادامه داد: در حوزه پسماند نیز کارهای خوبی توسط شهرداری خورموج شروع شده که برای تکمیل آن نیازمند تخصیص اعتبارات مورد نیاز است.
بحرانی بر ضرورت تجهیز دهیاری های شهرستان به ماشین آلات تاکید کرد و اضافه کرد: جهت ارائه خدمات مناسب تر به مردم در تکمیل چارت دهیاری ها تسریع شود.
وی همچنین بر ضرورت تخصیص قیر یارانه‌ای به روستاها تاکید کرد.