خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مصادره ۶۸ میلیارد تومانی اموال قاچاقچیان در خراسان جنوبی

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 12 آبان 1401 - 09:06
بیرجند- دادستان مرکز خراسان جنوبی گفت: ۶۸ میلیارد تومان از اموال و وسیله نقلیه قاچاقچیان مصادره شده که نیاز است درصدی از این رقم به استان برگردد.
استان،خراسان،جنوبي،نسائي،مصادره،قاچاقچيان،اموال

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی نسائی چهارشنبه شب در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با بیان اینکه ۸۰ درصد از جمعیت چهار هزار ۳۷۳ زندانی زندان‌های استان جرم مواد مخدر دارند، اظهار کرد: ظرفیت اسمی زندان‌های استان افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه چرا مسئولان استان توان راه اندازی مرکز ماده ۱۶ را ندارند، عنوان داشت: برای کاهش سرقت‌های خرد باید همه دستگاه‌های مسئول در این خصوص پاسخگوی دستگاه قضا باشند.
وی ادامه داد: بیش از ۷۴ هزار پرونده کیفری در دادسراهای استان بررسی قضائی شده است و کم لطفی است که همه مشکلات را به دستگاه قضائی برگردانیم.
دادستان مرکز خراسان جنوبی با بیان اینکه با کمک خیرین حدود هزار خانواده زندانی خراسان جنوبی را اداره می‌کنیم، گفت: کاش از ۱۶۷ میلیارد تومان ناشی از فروش اموال مصادره قاچاقچیان، مبالغی به استان برگشت می‌کرد تا در حوزه مقابله هزینه شود.
وی بیان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۶۸ میلیارد تومان از اموال، وسیله نقلیه قاچاقچیان مصادره شده که نیاز است برای انجام برنامه های پیش رو درصدی از این رقم به استان برگردد.
حجت الاسلام نسائی تاکید کرد: اگر امروز به داد مردم خراسان جنوبی نرسیم، خراسان جنوبی در آینده نه تنها دور از این نظر مانند سیستان و بلوچستان خواهد شد.