خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آسیب‌های امروز چگونه از دانش‌آموزان دور می‌شود؟/ ضرورت تشکیل شورای عالی تربیتی در آموزش و پرورش

فارس | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 11 آبان 1401 - 15:14
معاون ستاد همکاری‌های حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش با اشاره به ضرورت تشکیل شورای عالی تربیتی در آموزش و پرورش با همکاری دستگاه‌های مختلف، گفت: از طریق این شورا، آسیب‌های جامعه از دانش‌آموزان دور می‌شود.
آموزش،مجازي،پرورش،فضاي،علميه،ستاد،معاون،تربيتي،حضور،درودي،وا ...

معاون ستاد همکاری‌های حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش با اشاره به ضرورت تشکیل شورای عالی تربیتی در آموزش و پرورش با همکاری دستگاه‌های مختلف، گفت: از طریق این شورا، آسیب‌های جامعه از دانش‌آموزان دور می‌شود.
حجت‌الاسلام والمسلمین حسین درودی معاون امور استان‌های ستاد همکاری‌های حوزه‌های علمیه و وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، با اشاره به بزرگداشت مراسم روز دانش‌آموز، اظهار کرد: از ابتدای شیوع کرونا گسست میان خانواده‌ها و دانش‌آموزان شکل گرفت و خانواده که کانون و نهاد عاطفه بود ارتباطa با فرزندان کم‌رنگ‌تر شد؛ چراکه دانش آموزان بیش از پیش به سمت فضای مجازی سوق یافتند.
وی با بیان اینکه هویت دینی و اسلامی میان دانش‌آموزان همزمان با دوران کرونا کم‌رنگ شده است،‌ گفت: در فضای کرونایی کشور، دانش‌آموزان دچار تضاد عاطفی شدند و بین دو سبک زندگی مختلف قرار گرفتند.
معاون ستاد همکاری‌های حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش ادامه داد: از آنجایی که آمادگی کامل جهت حضور مجازی دانش‌آموزان در فضای اینترنتی نبود، برنامه‌های عجله‌ای اجرا شد و بسیاری از تدابیر اخلاقی، اعتقادی، امنیتی، همچنین زیربنایی در حوزه آموزش مجازی نادیده گرفته شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین درودی خاطرنشان کرد: آیین‌نامه حضور دانش آموزان در فضای مجازی به صورت جامع تهیه نشده بود لذا در این راستا سلیقه‌نگری و بخشی‌نگری صورت گرفت و آموزش حقیقی به مجازی تبدیل و آموزش تمام ساحتی به تک‌ساحتی سوق یافت.
وی بیان داشت: در حال حاضر برنامه‌هایی با همکاری مؤسسه‌های دانش‌بنیان و نخبگان آغاز شده و مدنظر قرار گرفته تا به آموزش و پرورش در جهت بهبود زیرساخت حضور دانش‌آموزان در فضای مجازی کمک شود.
معاون ستاد همکاری‌های حوزه‌های علمیه و وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه آموزش مجازی مکمل آموزش حضوری خواهد بود و از این پس یکی از ارکان آموزش از طریق رسانه بومی در نظر گرفته خواهد شد، گفت: در حال حاضر بر روی سامانه «شاد» این موضوعات با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان و نخبگان آغاز شده است.
حجت‌الاسلام والمسلمین درودی اظهار داشت: دانش‌آموزان نیاز دارند با محتویات غنی در رسانه‌ها و فضای مجازی آشنا شوند؛ چراکه در خلأ این تولید محتوا، اذهان آنها کامل در اختیار رسانه‌های غرب خواهد بود.
وی تصریح کرد: اگر آموزش به دانش‌آموزان در فضای مجازی در زمینه انقلاب اسلامی و حوزه‌های اخلاقی و اعتقادی به صورت جامع در نظر گرفته می‌شد در حال حاضر شاهد حضور اغتشاش در حریم مدرسه و دانش‌آموزان نبودیم.
متاسفانه برخی از دانش آموزان توسط رسانه‌های معاند و در فضای مجازی مباحث جنسی آزاد و گاهی به اسم هنر، لاابالی‌گری و خشونت را فرا گرفتند و باید بیانیه گام دوم، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و سیاست‌های ابلاغی رهبری بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد و 4 رکن مدرسه، منزل، مسجد و رسانه با هم برنامه‌ریزی در حوزه تعلیم و تربیت را انجام دهد.
معاون امور استان‌های ستاد همکاری‌های حوزه‌های علمیه و وزارت آموزش و پرورش تأکید کرد: باید شورای عالی تربیتی کشور توسط مراکز فرهنگی، قوای سه‌گانه و زیر مجموعه‌های آنها در آموزش و پرورش شکل گیرد، تا شاهد رفع و دفع آسیب‌ها باشیم.
وی گفت: اگر سند تحول بخواهد شکل گیرد، شورای تربیتی پیش از آن باید تشکیل شود و برای همه حوزه‌ها پیوست فرهنگی و تربیتی در نظر گرفته شود و توجه داشت که بیان مسائل بدون فهم و فرزانگی قطعا تکرار است و نتیجه‌ای نخواهد داشت.
پایان پیام/