خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تخلیه و بارگیری 125 میلیون تن کالا در بنادر تا پایان مهرماه- اخبار راه و مسکن - اخبار اقتصادی تسنیم

تسنیم | اقتصادی | چهارشنبه، 11 آبان 1401 - 12:30
بررسی آمار رسمی نشان می دهد از ابتدای امسال تا پایان مهر در بنادر شمالی و جنوبی کشور حدود 125 میلیون تن انواع کالا تخلیه و بارگیری شده است.
كالاهاي،تن،بارگيري،غيرنفتي،تخليه،نفتي،درصدي

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بر اساس آمار سازمان بنادر و دریانوردی از ابتدای امسال تا پایان مهر 16 میلیون و 61 هزار و 551 تن کالای نفتی، 30 میلیون و 387 هزار و 99 تن کالای غیرنفتی و مجموع تخلیه کالاهای نفتی و غیرنفتی معادل 46 میلیون و 448 هزار و 650 تن بوده است.
این عملکرد حاکی از رشد 10 درصدی در بخش تخلیه کالای نفتی، رشد 10 درصدی در بخش تخلیه کالاهای غیرنفتی و رشد 10 درصدی در بخش تخلیه کالاهای نفتی و غیرنفتی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.
میزان بارگیری کالاهای نفتی در بنادر مالکیتی و حاکمیتی سازمان بنادر و دریانوردی طی 7 ماهه نخست سال جاری معادل 45 میلیون و 957 هزار و 114 تن، میزان بارگیری کالاهای غیرنفتی 32 میلیون و 298 هزار و 219 تن و مجموع بارگیری کالاهای نفتی و غیرنفتی معادل 78 میلیون و 255 هزار و 333 تن بوده است که در مجموع حاکی از رشد 6 درصدی بارگیری کالاهای نفتی و غیرنفتی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.
مجموع تخلیه و بارگیری کالاهای نفتی تا پایان مهر امسال معادل 62 میلیون و 18 هزار و 665 تن و جمع تخلیه و بارگیری کالاهای غیرنفتی 62 میلیون و 685 هزار و 318 تن بوده است.
عملیات کانتینری
تخلیه و بارگیری صورت گرفته در بخش عملیات کانتینری نیز تا پایان مهر سال جاری، معادل یک میلیون و 405 هزار و 793 TEU بود که در مقایسه با یک میلیون و 284 هزار و 683 TEU سال 1400 رشد 9 درصدی را نشان می‌دهد.
به گزارش تسنیم، در مجموع از ابتدای امسال تا پایان مهرماه 124 میلیون و 703 هزار و 983 تن انواع کالا در بنادر کشور تخلیه و بارگیری شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 7 درصد رشد داشته است.
انتهای پیام/