خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چین: آمریکا اقدامات تحریک‎آمیز را متوقف کند

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 30 اردیبهشت 1398 - 13:28
وزارت خارجه چین اقدام اخیر رزم‎ناو آمریکایی مبنی بر حضور در اطراف یکی از جزایر مورد مناقشه دریای چین جنوبی را تحریک‌آمیز توصیف کرد.
چين،آمريكا،مناقشه،جزاير،دريايي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، وزارت خارجه چین امروز دوشنبه به اقدام آمریکا مبنی بر کشتیرانی در اطراف جزیره تحت مناقشه در دریای چین جنوبی واکنش نشان داد.
در بیانیه‎ای که به همین منظور صادر شد، چین اعلام کرد: با جدیت آمریکا را به ترک رفتارهای تحریک‎آمیز دعوت می‏‌کنیم.
گفتنی است امروز ارتش آمریکا از حضور یکی از رزم‌ناوهای خود در اطراف جزایر مورد مناقشه اسکاربروگ شول واقع در دریای چین جنوبی خبر داد.
به ادعای آمریکا، ناوشکن پربل متعلق به ناوگان دریایی هفتم این کشور در راستای به چالش کشیدن ادعاهای دریایی (چین) و با هدف حراست از اصل دسترسی به آب‌های آزاد، در ۱۲ مایلی جزایر مورد مناقشه شنا کرده است.
این دومین اقدام آمریکا از این نوع طی یک ماه گذشته است.