خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واحدهای تولید به بهانه بدهی بانکی تعطیل نشوند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 11 آبان 1401 - 11:47
رشت- رئیس کل دادگستری گیلان گفت: واحدهای تولیدی نباید به بهانه بدهی بانکی تعطیل و به مزایده گذاشته شوند.
ساخت،منطقه،سازهاي،ساحلي،جاده،رودسر،بازديد،روستايي،اشاره،ادام ...

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام حمزه خلیلی از پارک جنگلی ۱۲۰ هکتاری منطقه لله رود رودسر، پروژه جاده ساحلی، ساخت و سازهای غیر مجاز در گالش کلام لنگرود بازدید و اظهار کرد: متأسفانه شاهد تعرض قاچاقچیان چوب پارک لله رود هستیم.
وی با اشاره به پروژه جاده ساحلی ادامه داد: این جاده که بخش عظیمی از آن به اتمام رسیده است نقش مهمی در کاهش ترافیک در شهرهای ساحلی دارد و دستورات لازم در خصوص تأمین مصالح و زیرساخت‌ها در شهرستان رودسر صادر شد تا به زودی ساخت و ساز در این قسمت نیز انجام شده و به جاده ساحلی متصل شود.
رئیس شورای قضائی استان گیلان همچنین به بازدید از یک واحد تولیدی اشاره و تصریح کرد: این کارخانه به لحاظ بدهی بانکی تعطیل شده و به مزایده گذاشته شده بود باید به چرخه تولید بازگردد.
وی با بیان اینکه این مزایده باید متوقف و از این پس این واحد تولیدی به صورت تعاونی مدیریت و به تولیدات خود ادامه دهد، گفت: با راه اندازی تمام فازهای کارخانه حدود ۵۰ نفر به صورت مستقیم مشغول به کار شده چندصد باغدار با این مجموعه همکاری می‌کنند و بستر مناسبی برای اشتغال زایی و تقویت کشاورزی و باغداری در این منطقه است.
ساخت و سازهای غیرمجاز بافت منطقه را با چالش مواجه کرده است
احمد آقایی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گیلان نیز با اشاره به بازدید از منطقه گالش کلام در مرز بین لنگرود و رودسر تصریح کرد: ساخت و سازهای غیر مجاز بافت منطقه را دچار چالش کرده و باید از ادامه روند چنین سازه‌هایی جلوگیری شود.
وی در پایان اظهار کرد: نشستی نیز با حضور دهیاران، بخشداران و شوراهای اسلامی شهر و روستا، ائمه جمعه و مسئولان شهرستانی در شهر چابکسر برگزار شد و در خصوص موضوعاتی پیرامون مدیریت روستایی، حفظ اراضی حاصلخیز روستایی، نظارت بر اجرای طرح هادی، تغییر کاربری و ساخت و سازهای روستایی بحث و تبادل نظر شد.