خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برج فناوری کرمانشاه تا پایان سال آماده بهره برداری کامل است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 11 آبان 1401 - 09:24
کرمانشاه- رئیس پارک علم و فناوری کرمانشاه گفت: برج فناوری کرمانشاه تا پایان سال آماده بهره برداری کامل است.
برج،فناوري،كرمانشاه،استان،اعتبارات،توسعه

سیامک آزادی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به بازدید اخیر خود از برج فناوری کرمانشاه، اظهار کرد: این پروژه به عنوان بزرگترین برج غرب کشور در توسعه زیست بوم فناوری، نوآوری و تأمین زیرساخت‌های مورد نیاز این حوزه در استان کرمانشاه نقش مؤثری داشته است.
وی افزود: برج فناوری در حال حاضر نه به صورت بلکه بخشی از آن مورد استفاده قرار گرفته و پنج طبقه آن در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان و واحدهای فناور قرار گرفته اما بر اساس برنامه‌ریزی ها تا پایان سال جاری از تمام ظرفیت برج فناوری کرمانشاه بهره‌برداری خواهد شد.
رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه با تاکید بر اعتبارات سفر رئیس جمهور برای برج فناوری استان کرمانشاه، تصریح کرد: با اعتبارات در نظر گرفته شده برای این برج و تخصیص به موقع آن می‌توان تمام ظرفیت‌های برج فناوری را تا پایان سال جاری به بهره برداری رساند.
آزادی به توسعه شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور در برج فناوری اشاره و خاطر نشان کرد: با راه‌اندازی کامل این برج فناوری می‌توان شاهد توسعه بیشتر این شرکت‌ها و واحدها در حوزه کسب و کارهای تازه و نوپا بود که جز اولویت‌های استان کرمانشاه هستند.
وی عنوان کرد: جذب اعتبارات به منظور تجهیز کامل و تبدیل برج فناوری در استان کرمانشاه به عنوان بزرگترین برج غرب کشور به هاب فناوری از جمله مهمترین اولویت‌هایی است که به دنبال آن خواهیم بود.