خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ائمه جماعات دانشگاه‌ها نباید از وجود ناهنجاری‌ها در میان دانشجویان بی‌خبر باشند

ایسنا | دانش و فناوری | دوشنبه، 08 بهمن 1397 - 09:44
معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به آسیب‌های اجتماعی موجود در دانشگاه‌ها افزود: نباید ائمه جماعات دانشگاه‌ها از وجود فقر مزمن، اعتیاد و دیگر ناهنجاری‌ها در میان دانشجویان بی‌خبر باشند و امام جماعتی که از اینگونه مسائل بی‌خبر است نمی‌تواند خود را انقلابی بنامد.
جماعات،ائمه،دانشجويان،صالحي،نمايندگي،نهاد

معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به آسیب‌های اجتماعی موجود در دانشگاه‌ها افزود: نباید ائمه جماعات دانشگاه‌ها از وجود فقر مزمن، اعتیاد و دیگر ناهنجاری‌ها در میان دانشجویان بی‌خبر باشند و امام جماعتی که از اینگونه مسائل بی‌خبر است نمی‌تواند خود را انقلابی بنامد.
به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام محمد مهدی صالحی معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در نشست ائمه جماعات دانشگاه‌های علوم پزشکی، اعتقاد و باورهای قلبی جوانان را سرمایه مهم ائمه جماعات در دانشگاه‌ها برشمرد و گفت: اعتقاد و باور دانشجویان به توحید و معاد از سرمایه‌های ما در دانشگاه است.
امروز می‌بینیم که در جشنواره‌های قرآنی ۳۰۰ هزار نفر شرکت می‌کنند و دانشجویان بسیاری در عتبات دانشجویی ثبت‌نام می‌کنند و این نشان از باور عمیق دینی دانشجویان دارد.
صالحی تاکید کرد: امروزه رفتار و منش روحانی بیشتر از علم او مورد توجه است و لازم است ائمه جماعات بیش از پیش نسبت به رفتار خود دقت‌نظر داشته باشند.
وی افزود: بزرگ‌ترین امتیازی که در دانشگاه‌ها در اختیار ائمه جماعات است مخاطبین آنها است.
دیگر دستگاه‌های فرهنگی از این حجم مخاطب برخوردار نیستند.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، صالحی با اشاره به آسیب‌های اجتماعی موجود در دانشگاه‌ها افزود: نباید ائمه جماعات دانشگاه‌ها از وجود فقر مزمن، اعتیاد و دیگر ناهنجاری‌ها در میان دانشجویان بی‌خبر باشند و امام جماعتی که از اینگونه مسائل بی‌خبر است نمی‌تواند خود را انقلابی بنامد.
انتهای پیام