خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگاه های دولتی بافق به طور جدی در اجرای طرح کاداستر مشارکت کنند

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 10 آبان 1401 - 23:06
یزد- فرماندار بافق بر لزوم مشارکت جدی شهرداری و دستگاه های دولتی شهرستان بافق در اجرای طرح کاداستر تاکید کرد.
كاداستر،اسناد،قرارگاه،بافق،مزاياي،تبيين

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی صمیمی، سه شنبه شب در جلسه قرارگاه حدنگاری سردار شهید سلیمانی شهرستان بافق بر لزوم حضور رئیس اداره ثبت اسناد به عنوان دبیر قرارگاه حدنگاری شهرستان در مساجد و تبیین قانون حدنگار و مزایای اسناد کاداستری تأکید کرد.
وی همچنین حضور جدی شهرداری و دستگاه‌های دولتی در راستای اطلاع رسانی شهری و ترغیب مردم به دریافت اسناد مالکیت کاداستری و تعویض اسناد دفترچه‌ای را خواستار شد.
دادستان بافق نیز در این نشست با بیان اینکه تقویت امنیت اقتصادی در کنار ایجاد امنیت حقوقی با اجرای کامل کاداستر اظهار داشت: متأسفانه اطلاع رسانی مزایای کاداستر ضعیف است و باید استفاده از ظرفیت صدا و سیما، رسانه ها و فضای مجازی برای تبیین قانون کاداستر مورد توجه باشد.
رحمان مزیدی شرف آبادی بر لزوم استمرار جلسات قرارگاه حدنگاری (کاداستر) با نتیجه گیری و خروجی مناسب و الزام مسئولان در عمل به تعهدات داده شده، تأکید کرد.