خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فقط پیروزی روسیه مانع از بروز جنگ جهانی می‌شود

مشرق | بین‌الملل | سه شنبه، 10 آبان 1401 - 20:18
معاون شورای امنیت ملی روسیه تاکید کرد تنها پیروزی قاطعانه و فراگیر روسیه در اوکراین مانع از بروز جنگی جهانی خواهد شد.
روسيه،جنگ،جهاني،مدودف،اوكراين،پيروز،تلگرام

به گزارش مشرق، «دیمیتری مدودف» معاون شواری امنیت ملی روسیه روز سه‌شنبه گفت که تنها پیروزی قاطعانه و فراگیر روسیه در اوکراین تضمین کننده جلوگیری از درگیری جهانی است که غرب در حال کشاندن جهان به سوی آن است.
وی که این مطلب را در صفحه شخصی خود در تلگرام منتشر کرده بود، نوشت: «کشورهای غربی در حال کشاندن جهان به سوی جنگی جهانی هستند و تنها پیروزی نهایی و کامل روسیه، تضمیمی در برابر درگیری جهانی خواهد بود».
برخی کشورهای غربی طی هفته‌های اخیر تاکید کرده‌اند که نباید به روسیه اجازه داده شود که در جنگ پیروز شود.
مدودف پیگیرکننده‌های حساب کاربری خود در تلگرام را به بررسی یک منطق ساده دعوت کرد و گفت: «اگر این روسیه نباشد که انتظار می‌رود پیروز جنگ باشد بنابراین ظاهرا اوکراین باید پیروز باشد.
هدف اوکراین از جنگ نیز همانطور که رژیم کی‌یف گفته، بازپس گیری تمامی مناطقی است که پیشتر در این کشور قرار داشته‌اند.
به عبارت دیگر، مناطقی که به روسیه الحاق شده‌اند.
این تهدید موجودیتی برای کشور ما و فروپاشی روسیه کنونی است».
وی اشاره کرد که چنین احتمالی، دلیل مستقیم به کارگیری پاراگراف 19 اصول اساسی سیاست روسیه در زمینه بازدارندگی هسته‌ای است.
مدودف اضافه کرد: در واقع چه کسی در حال برنامه‌ریزی جنگ هسته‌ای است، می‌توانم بپرسم؟
اگر این تحریم مستقیم برای جنگی جهانی با استفاده از تسلیحات هسته‌ای نبوده، پس این چیست؟