خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فعال سعودی: امارات بخاطر ترس به اربابان صهیونیستش پناه برد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 10 آبان 1401 - 16:30
یکی از فعالان سعودی تاکید کرد امارات به دلیل ترس از ارتش و کمیته‌های مردمی یمن به دامان رژیم صهیونیستی پناه برده است.
امارات،صهيونيستي،رژيم،آگاه،حملات،متحده،عربي

« فهد الغفیلی» فعال و محقق سعودی در توئیتی با اشاره به وحشت امارات متحده عربی از حملات ارتش و کمیته‌های مردمی یمن اعلام کرد: « محمد بن زاید» حاکم امارات از ترس به اربابان صهیونیست خود پناه برده است».
در همین راستا دو منبع آگاه که خواستند نامشان فاش نشود خبر دادند که رژیم صهیونیستی قصد دارد یک سیستم پیشرفته دفاع هوایی و موشکی را در اختیار امارات متحده عربی قرار دهد.
اگر این توافق فروش عملی شود نخستین معامله انجام شده میان امارات و رژیم صهیونیستی از سال ۲۰۲۰ یعنی هنگام عادی‌سازی روابط با این رژیم خواهد بود.
منابع آگاه خبر دادند که مقامات صهیونیستی در اواسط تابستان امسال با درخواست امارات برای فروش سامانه رهگیر‌های متحرک اسپایدر (SPYDER) ساخت شرکت رافائل موافقت کرده‌اند، اما به دلیل حساسیت موضوع و ماهیت این سیستم جنگی – دفاعی از ارائه جزئیات بیشتر در مورد آن خودداری کرده‌اند.
یک منبع دیگر مدعی شده امارات با این فناوری رژیم صهیونیستی می‌تواند با حملات پهپادی همانند حملاتی که اوایل سال جاری میلادی به ابوظبی صورت گرفت مقابله کند.