خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح ملی شهید اندرزگو در حوزه علمیه دامغان اجرا شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 10 آبان 1401 - 11:01
دامغان -استاد درس خارج حوزه علمیه برادران دامغان از اجرای طرح ملی شهید اندرزگو در این مرکز آموزشی خبر داد و گفت: بهره گیری از ظرفیت روحانیان برای تعالی دینی محور این طرح محسوب می‌شود.
علميه،حوزه،دامغان،انقلاب،طرح،روحانيان،طلاب

حجت‌الاسلام احمد فوادیان در گفتگو با خبرنگار مهر، در حاشیه مجمع علما و فضلای دامغان با بیان اینکه طرح ملی شهید اندرزگو با همراهی و همکاری روحانیان و طلاب حوزه علمیه دامغان برگزار شد، تاکید کرد: این طرح به صورت ملی با بهره گیری از توان و ظرفیت روحانیون و طلاب با هدف کمک به رشد و تعالی دینی و مذهبی جامعه اجرا شد.
وی با بیان اینکه این طرح به خوبی در دامغان برگزار و از جمله اقدامات ماندگار حوزه علمیه شهرستان شد، تاکید کرد: روحانیان و علما مرزبانان جامعه دینی و اسلامی هستند چرا که در خط مقدم مبارزه با ترفند و دسیسه‌های فرهنگی دشمنان قرار دارند لذا برگزاری چنین اقداماتی که به بهره گیری از این ظرفیت عظیم می‌انجامد، می‌بایست مستمر باشد.
استاد حوزه علمیه دامغان و امام جمعه موقت این شهر با بیان اینکه ۱۲۵ روحانی در سطح مختلف در حوزه علمیه برادران دامغان مشغول به تحصیل و ۵۰ نفر از روحانیون در کلاس درس خارج فقه و اصول شرکت دارند، افزود: حوزه علمیه این شهرستان ۲۵ شهید را تقدیم انقلاب کرده که نشان از نقش آفرینی آن در جریان انقلاب دارد.
فوادیان با بیان اینکه حوزه علمیه مرکز و سنگر انقلاب است، بیان داشت: حوزه علمیه دامغان همچنین در جریان پیروزی انقلاب و پس از آن دفاع مقدس و تاکنون نقش بسزایی داشته است.