خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جهش قیمت نفت با احتمال تداوم کاهش تولیدات اوپک پلاس

مهر | اقتصادی | دوشنبه، 30 اردیبهشت 1398 - 12:28
روز دوشنبه، پس از این که اوپک پلاس تاکید کرد احتمالاً کاهش تولیدات خود را که امسال باعث تقویت قیمت‌ها شده بود، ادامه خواهد داد، قیمت نفت به بالاترین سطح چندهفته‌ای خود رسید.
نفت،قيمت،جهش

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از رویترز، روز دوشنبه (۳۰ اردیبهشت ۹۸)، پس از اینکه اوپک پلاس تاکید کرد احتمالاً کاهش تولیدات خود را که امسال باعث تقویت قیمت‌ها شده بود، ادامه خواهد داد، قیمت نفت به بالاترین سطح چندهفته‌ای خود رسید.
این در حالی است که افزایش تنش‌های خاورمیانه، قیمت‌های نفت را تقویت کرده است.
تا ساعت ۱۲:۱۱ به وقت تهران، قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام برنت دریای شمال، بنچ‌مارک بین‌المللی قیمت نفت، ۹۷ سنت یا ۱.۳۴ درصد جهش کرد و به ۷۳.۱۸ دلار رسید.
قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام تگزاس غرب آمریکا، دابلیوتی‌آی، ۸۷ ینت یا ۱.۳۸ درصد جهش کرد و به ۶۳.۷۹ دلار رسید.
ادامه دارد…