خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خارجی های پرسپولیس ایران را ترک کردند

مهر | ورزشی | دوشنبه، 09 آبان 1401 - 18:00
اعضای خارجی پرسپولیس غیر از مربی دروازه بان های این تیم تهران را برای پشت سر گذاشتن استراحت ترک کردند.
تيم،استراحت،پرسپوليس،ايران،اردوي،بازيكنان

به گزارش خبرنگار مهر، رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران در حالی با پایان هفته یازدهم با توجه به شروع اردوی تیم ملی ایران برای حضور در جام جهانی قطر تعطیل شد که پرسپولیس با کسب ۲۴ امتیاز در صدر جدول قرار گرفت.
یحیی گل محمدی سرمربی این تیم همچون سایر باشگاه‌ها تعطیلی دو هفته‌ای را برای بازیکنان خود در نظر گرفت تا به استراحت بپردازند.
همین امر باعث خروج بازیکنان خارجی پرسپولیس شد تا یورگن لوکادیا، گئورگی گولسیانی، شیخ دیاباته و وحدت هنانوف به زادگاه های خود بازگردند.
همچنین اوسمار ویرا و پپه لوسادا مربیان این تیم برای استراحت کشور را ترک کردند.
در این بین ولسلی ننکا که همراه با خانواده اش در تهران زندگی می‌کند ترجیح داده است فعلا در پایتخت بماند و استراحت خود را در ایران پشت سر بگذارد.
زمان بازگشت اعضای خارجی پرسپولیس به دلیل نا معلوم بودن زمان و مکان اردوی برون مرزی این تیم نا مشخص است اما قطعا تا ۲۰ آبان ماه همچون سایر اعضای تیم به استراحت خواهند پرداخت.