خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 04 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برخورد پراید و سمند ۳ کشته برجای گذاشت

مشرق | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 09 آبان 1401 - 07:58
رییس پلیس راه فرماندهی انتظامی خراسان شمالی گفت: تصادف ۲ دستگاه سواری در شهرستان اسفراین سه کشته و یک مصدوم داشت.
پرايد،سانحه،سرنشين،سمند،سرهنگ

به گزارش مشرق، سرهنگ رحمان اسپیدکار، رییس پلیس راه فرماندهی انتظامی خراسان شمالی در گفت‌وگو با رسانه‌ها اظهارکرد: در برخورد یک دستگاه پراید و یک دستگاه سمند، ۲ سرنشین پراید و یک سرنشین خودروی سمند به علت شدت سانحه در صحنه، جان باختند.
وی گفت: در این سانحه یک سرنشین از خودرو پراید مصدوم شد و به مرکز درمانی منتقل شد.
رئیس پلیس راه استان افزود: این سانحه در محور فرعی بام، محدوده دوراهی روستای زالی اتفاق افتاده و علت آن انحراف به چپ سواری پراید می باشد.
سرهنگ اسپیدکار تصریح کرد: از رانندگان انتظار می رود مقررات راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند تا از وقوع حادثه جلوگیری شود.