خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ناخدای مست، کشتی کانتینر بر را به گل نشاند /ناخدا در بازداشت

مهر | اقتصادی | یکشنبه، 08 آبان 1401 - 15:46
مست بودن ناخدای ۳۳ ساله آلمانی، موجب شد تا یک کشتی کانتینربر در سواحل دانمارک به گل بنشیند.
كشتي،گل،دانمارك،ناخداي،ناخدا

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از ترید ویندز، مست بودن ناخدای ۳۳ ساله آلمانی، باعث شد تا یک کشتی کانتینربر در سواحل دانمارک به گل بنشیند.
این کشتی بلافاصله پس از ترک بندر فردریسیای دانمارک به گل نشست و پس از درخواست مقامات دریانوردی دانمارک پلیس این ناخدا را دستگیر کرده است.
کنن تانکوئیست، معاون پلیس منطقه، می‌گوید: الگوی حرکت کشتی بین بندر و جایی که به گل نشسته به قدری غیرطبیعی بوده که مقامات را مشکوک به مست بودن ناخدا کرده است.
در حال حاضر یک تیم برای بررسی صحنه و نحوه به گل نشستن کشتی مذکور به نام "راگنا" به منطقه اعزام شده است.
تان کوئیست می‌گوید: به نظر می‌رسد ناخدای کشتی تحت تأثیر نوشیدنی‌های الکلی قرار داشته، بازداشت شده و متهم به دریانوردی در حالت مستی شده است.
هنوز مشخص نیست که آیا به کشتی صدمه وارد شده یا نه و اینکه آیا شاهد نشست سوخت آن به دریا بوده‌ایم یا خیر.
هم‌اکنون این کشتی لنگر انداخته و موتورش خاموش شده است.
این کشتی متعلق به شرکت جورگن آلمان بوده و توسط شرکت یونی‌فیدر که پیمانکار جورگن به شمار می‌رود مدیریت می‌شده است.