خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش دما در خراسان رضوی / ‏بارش‬ پراکنده باران پیش بینی شده است

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 08 آبان 1401 - 11:36
مشهد ـ کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: روند افزایش دمای هوا در خراسان رضوی از فردا اواسط روز آغاز شده تا چهارشنبه اوایل وقت ادامه خواهد داشت.
استان،سلسيوس،فاروقي،رضوي،دماي،بارش،خراسان،درجه

آیدا فاروقی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بر اساس تحلیل نقشه‌های آینده‌‎نگری و تصاویر ماهواره، امروز برای مناطقی از استان (از جمله مناطق مرکزی و شرقی) بارش پراکنده باران پیش‎بینی شده است.
کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی افزود: ضمن اینکه در مناطق مستعد تشکیل مه همراه با کاهش میدان دید را شاهد خواهیم بود.
وی بیان کرد: فردا از بعدازظهر مجدداً بر میزان ابرناکی افزوده شده به طوری که در بخشهایی از غرب و جنوب غرب استان رگبار پراکنده باران و رعدوبرق دور از انتظار نخواهد بود.
فاروقی گفت: سه ‎ شنبه اوایل شب بر میزان و گستردگی بارش بخصوص در نیمه شمالی استان افزوده خواهد شد.
کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی افزود: این وضعیت بتناوب تا روزهای پایانی هفته ادامه دارد.
همچنین سه‎ شنبه در اغلب مناطق وزش باد به نسبت شدید تا شدید نیز رخ خواهد داد.
وی در ادامه به وضع هوای استان در ۲۴ ساعت گذشته پرداخت و گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته نیشابور با کمینه دمای ۵ درجه سلسیوس سردترین و سبزوار با بیشینه دمای ۲۸ درجه سلسیوس گرم‌ترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده‌اند.
فاروقی اظهار کرد: طی این مدت کمینه و بیشینه دمای هوای شهر مشهد مقدس به ترتیب ۱۱ و ۲۲ درجه سلسیوس بوده است.
همچنین بیشترین مقدار بارش و سرعت وزش باد به ترتیب از شهرستان‌های درگز ۰/۹ میلی‌متر و بردسکن ۵۴ کیلومتر بر ساعت گزارش شده است.