خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعلام عزای عمومی در کره جنوبی/ ۱۵۱ نفر در جشن هالووین کشته شدند

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 08 آبان 1401 - 08:44
پس از کشته‌شدن ده‌ها نفر بر اثر ازدحام جمعیت در جشن‌های هالووین در شهر سئول، پایتخت کره جنوبی، رئیس‌جمهور این کشور روز یکشنبه اعلام سوگواری ملی کرد.
حادثه،رخ،جنوبي،كره،هالووين،يول

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «یون سوک یول»، رئیس‌جمهور کره جنوبی، روز یکشنبه، پس از حادثه جشن‌های هالووین در پایتخت این کشور و کشته‌شدن ۱۵۱ نفر با انتشار بیانیه‌ای اعلام سوگواری ملی کرد.
یون سوک یول مرگ قربانیان که بیشتر آنها نوجوان و افراد در دهه ۲۰ زندگی بودند، تسلیت گفت و برای افراد مجروح که گفته می‌شود بالای ۱۵۰ نفر هستند، آروزی بهبودی سریع کرد.
در بخشی از بیانیه رئیس‌جمهور کره جنوبی آمده است: این حادثه یک تراژدی واقعی است؛ تراژدی و مصیبتی که دیشب نباید در قلب سئول رخ می‌داد.
«چوی چئون سیک» از مقامات کره جنوبی در این خصوص گفت که حادثه زمانی رخ داد که جمعیت زیادی از مردم در حرکت به سوی یک گذرگاه باریک نزدیک هتل همیلتون بودند که ناگهان تعدادی از آنها لگدمال شدند.جمعیت مذکور برای شرکت در جشن هالووین گرد هم آمده بودند که این حادثه رخ داد.
یک مقام پلیس نیز که نخواست نامش فاش شود گفت: دلایل بروز این حادثه در دست بررسی قرار دارد.