خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وضعیت پدافند غیرعامل انبار نفت سنندج ساماندهی شود

مهر | استان‌ها | شنبه، 07 آبان 1401 - 17:37
سنندج- استاندار کردستان خواستار تعیین تکلیف وضعیت انبارهای نفت جنب شهرک بهاران سنندج شد.
پدافند،غيرعامل،استان،كردستان،كوشا،زارعي،مبحث

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی کوشا عصر شنبه در جلسه شورای پدافند غیر عامل استان کردستان در سنندج اظهار کرد: در دو دهه فعالیت این سازمان بیشتر اقدام تبیینی داشته ایم و مدیران و متولیان امر را تبیین کردیم و نیازمند حضور جدی تر پدافند غیرعامل در حوزه عملیاتی هستیم.
وی افزود: باید در هر تصمیم گیری پدافند غیرعامل را به عنوان یک متن اصیل مدنظر داشته باشیم.
استاندار کردستان خاطر نشان کرد: متأسفانه در اجرای برخی پروژه‌ها کاملاً قابل مشاهده است که پدافند غیرعامل در آن پروژه‌ها مدنظر قرار نگرفته است.
زارعی کوشا افزود: به صورت ویژه در استان کردستان نیاز داریم که به مبحث پدافند غیرعامل پرداخته شود.
وی تصریح کرد: باید مبحث پدافند غیرعامل در پروژه‌های عمرانی، صنعتی و زیربنایی استان به صورت جدی دیده شود.
استاندار کردستان اظهار کرد: باید وضعیت انبار نفت جنب شهرک بهاران سنندج روشن شود.
زارعی کوشا تصریح کرد: عبور تانکرهای نفت از جاده‌های استان تهدیدات متعددی را برای مردم به وجود آورده که با ایجاد کنارگذر شهرها می‌توان بخشی از این تهدیدات را کاهش داد و در این راستا ساخت پروژه کنارگذر شهر مریوان را آغاز کردیم.
وی افزود: ضرورت‌های حوزه پدافند غیرعامل محدود به هفته پدافند غیرعامل نشود و در خیلی از شهرها و روستاهای استان نیازمند اجرای این مبحث هستیم.