خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ساخت مسکن اولویت مهم دولت است

مهر | استان‌ها | شنبه، 07 آبان 1401 - 16:41
ساری-استاندار مازندران ساخت و تامین مسکن را اولویت دولت ذکر کرد و گفت: ۲۰ درصد تسهیلات بانکی در حوزه مسکن عرضه شود.
مسكن،زمينه،تسهيلات،حوزه،ساخت

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمود حسینی پور عصر شنبه در شورای بانک‌های استان با بیان اینکه ساخت مسکن اولویت دولت به شمار می‌رود، کارشکنی در این زمینه را نادرست دانست و افزود: طبق قانون جهش تولید ۲۰ درصد تسهیلات بانک‌ها در حوزه مسکن پرداخت شود.
وی ساخت مسکن در مناطق و بافت‌های فرسوده را لازم دانست و گفت: بافت این مناطق امن نیست و باید وضعیت مسکن در آن بهسازی و نوسازی شود.
وی خواستار مشارکت بانک‌ها برای ساخت مسکن شد و تعلل در این زمینه را غیر پذیرفتنی دانست و افزود: بانک‌های استان در زمینه پرداخت تسهیلات در طرح‌های مختلف اقتصادی همکاری خوبی داشتند و باید در حوزه مسکن نیز همکاری‌ها تقویت شود.
استاندار مازندران افزود: تعهداتی در حوزه مسکن وجود دارد و اگر نتوانیم آن را عمل کنیم سال آینده دچار مشکل می‌شود و مدیران بانک‌ها در این زمینه تدبیر لازم داشته باشند.
حسینی پور از بانک‌ها خواست تا پرونده‌های تسهیلات مسکن ویژه پیگیری شود، گفت: پروژه‌های مربوط به مسکن ملی در اولویت بانک‌ها قرار گیرد تا چرخ مسکن ملی به حرکت درآید.