خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هلند حمله تروریستی به حرم شاهچراغ را محکوم کرد

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 07 آبان 1401 - 13:12
هلند حمله تروریستی به حرم مطهر حضرت احمد ابن موسی (ع) در شیراز را که به شهادت ۱۵ نفر از جمله ۲ کودک و زخمی شدن ۱۹ نفر از زائران آن منجر شد، محکوم کرد.
شاهچراغ،مطهر،حمله،حرم،تروريستي،شيراز

به گزارش مشرق، وزارت امور خارجه هلند با انتشار پیامی در توئیتر نوشت: هلند حمله تروریستی به حرم مطهر شاهچراغ در شیراز را به شدت محکوم می کند.
در ادامه آمده است:‌تروریسم در همه اشکال و مظاهر آن غیرقابل قبول است.
ذهن ما با عزیزان قربانیان است.
اقدام تروریستی داعش در حمله مسلحانه به شاهچراغ با موجی از واکنش‌های جهانی مواجه شده است.
«آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل متحد نیز حمله تروریستی به حرم مطهر شاهچراغ (ع) را به شدت محکوم و با مردم و دولت جمهوری اسلامی ایران ابراز همدردی کرد.
غروب روز چهارشنبه (۴ آبان ۱۴۰۱) فردی مسلح با حمله به نمازگزاران در حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) در شهر شیراز ۱۵ نفر از جمله چند زن و کودک را به شهادت رساند.
در استان فارس سه روز عزای عمومی اعلام شده است.
مراسم تشییع پیکرهای مطهر شهدای این حادثه روز شنبه (۷ آبان ۱۴۰۱) باحضور باشکوه اقشار مختلف مردم در شهر شیراز برگزار شد.