خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انفجار در مسجد صوفی ها در کابل 10 زخمی برجا گذاشت- اخبار افغانستان - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | شنبه، 07 آبان 1401 - 09:54
منابع محلی اعلام کردند بر اثر انفجار در مسجد صوفی ها در حوزه پنجم امنیتی شهر کابل دستکم 10 تن زخمی شدند.
انفجار،مسجد،كابل،نفر،اعلام

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، منابع محلی اعلام کردند در نتیجه انفجار در مسجد «شیخ محمد روحانی» واقع در حوزه پنجم امنیتی شهر کابل دستکم 10 نفر زخمی شدند.
«خالد زدران» سخنگوی فرماندهی پلیس کابل نیز با تأیید انفجار در این مسجد که به اهل تصوف متعلق است، گفت رویداد هنگامی رخ داد که نمازگزاران پس از ادای نماز جمعه برای مجلس ذکر جمع شده بودند.
وی با اظهار اینکه مواد انفجاری در داخل مسجد جاسازی شده بود، شمار زخمی‌ها را 7 نفر اعلام کرد.
تاکنون شخص یا گروهی مسئولیت انفجار را به عهده نگرفته است، اما گروه تروریستی داعش بارها به مساجد، مدارس و اماکن عمومی در سراسر افغانستان حمله کرده است.
انتهای پیام/