خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اشتباه عجیب و غرامت ۳۰ میلیاردی پرسپولیس

مشرق | ورزشی | شنبه، 07 آبان 1401 - 08:54
مدیرعامل سرخ ها قصد دارد برای رسیدگی به پرونده خبرساز راهی دادگاه سوییس شود.
پرسپوليس،باشگاه،پرداختي،دادگاه،زمان

به گزارش مشرق، رضا درویش قصد دارد خودش به همراه امیر حسینی، مدیر بین‌الملل باشگاه پرسپولیس برای شرکت در دادگاه عالی مربوط به پرونده بوژیدار رادوشویچ عازم زوریخ شود.
این دادگاه در تاریخ ۱۸ آبان‌ماه برگزار خواهد شد و باشگاه پرسپولیس به دنبال این است تا با ارائه مستنداتی بتواند از مبلغ ۹۰۰ هزار یورو پرداختی به رادوشویچ کم کند.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در این سفر ممکن است مذاکراتی هم با وکیل رادو داشته باشد تا بتواند در مورد نحوه پرداختی به این دروازه بان به توافقاتی هم دست یابد.
رادوشویچ در زمان حضور انصاری فرد به صورت بحث برانگیزی قراردادش به مدت طولانی تمدید شد و در زمان مجیدی صدری به دلیل عدم دریافت مطالباتش ایران را ترک کرد.
تا به این ترتیب سوء مدیریت باعث خسارت ۳۰ میلیاردی به سرخ ها شود.