خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تلاش جریان های معاند برای دامن زدن به التهابات سیستان و بلوچستان با فیلم های قدیمی- اخبار سیستان و بلوچستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 06 آبان 1401 - 16:35
متفرق شدن نمازگزاران اهل سنت زاهدان پس از تجمع کوتاه در حاشیه مسجد مکی، جریان معاند را مجبور کرد برای دمیدن بر التهابات به تصاویر قدیمی متوسل شوند.
متفرق،بلوچستان،پرتاب،مسجد،اقدام،تسنيم،سراوان،دميدن

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، در حالی که پس از خطبه‌های نماز جمعه مسجد مکی زاهدان، جمعیت اصلی نمازگزاران اقدام به تجمعی کوتاه در حاشیه مصلی کرده و پس از آن متفرق شدند، اما تعداد محدودی از افراد، اقدام به ایجاد ناآرامی از طریق آتش زدن لاستیک و پرتاب سنگ به سمت مأموران پلیس کردند.
متفرق شدن نمازگزاران پس از تجمع کوتاه در حاشیه مسجد مکی، جریان معاند را مجبور کرد برای دمیدن بر التهابات به تصاویر قدیمی متوسل شوند؛ آنها در جدیدترین اقدام خود برای دمیدن بر التهاب در سیستان بلوچستان، با انتشار فیلمی قدیمی مدعی‌ شده‌اند بالگردهای نظامی در شهرهای استان در حال پرواز هستند در حالی که چنین ادعایی کذب است.
همچنین روایت میدانی خبرنگار تسنیم از برقراری آرامش در شهر سراوان از توابع منطقه بلوچستان واقع در جنوب استان سیستان و بلوچستان پس از وقوع تنش‌های جزئی حکایت دارد.
پس از اتمام برگزاری نماز جمعه اهل سنت در مسجد «نور» سراوان، عده‌ای جوان با تجمع و سردادن شعارهای ساختارشکنانه تلاش داشتند جو را متشنج کنند و در ادامه با پرتاب سنگ سمت نیروی انظامی وارد خشونت شدند که مأموران انتظامی با پرتاب گاز اشک‌آور جمعیت را متفرق کردند و در حال حاضر آرامش نسبی برقرار شده است.
انتهای پیام/