خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لوفتهانزا کشف جسد در هواپیما را تلفنی و 14 ساعت پس از پرواز اعلام کرد/ در بررسی فرودگاه امام به موردی برنخوردیم- اخبار راه و مسکن - اخبار اقتصادی تسنیم

تسنیم | اقتصادی | جمعه، 06 آبان 1401 - 13:11
سرپرست شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) با اشاره به ادعای پیدا شدن جسد در پرواز تهران-فرانکفورت لوفتهانزا، گفت: این شرکت به دلیل فنی پروازهای خود به و از تهران را لغو کرده است.
پرواز،هواپيمايي،اعلام،شركت،جسد

سعید چلندری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با اشاره به ادعای هواپیمایی لوفتهانزا در خصوص پیدا شدن جسد در پرواز تهران-فرانکفورت این شرکت اظهار کرد: هواپیمایی لوفتهانزا به‌صورت تلفنی به ما اعلام کرد در پرواز تهران-فرانکفورت این شرکت یک جسد پیدا شده است.
وی یادآور شد: این پرواز ساعت یک و 30 دقیقه بامداد دیروز پنجشنبه تهران را به مقصد فرانکفورت ترک کرد.
حدود چهارده ساعت بعد لوفتهانزا به‌صورت شفاهی اعلام کرد که در قسمت چرخ‌های عقب جسدی را پیدا کرده‌اند.
وی افزود: تا زمانیکه این موضوع رسماً و کتبی به ما اعلام نشود، ادعای لوفتهانزا قابل بررسی نیست.
وی در عین حال تصریح کرد: با این حال در بررسی‌های صورت گرفته به موردی در این رابطه در فرودگاه امام بر نخوردیم.
سرپرست شهر فرودگاهی امام (ره) با اشاره به این‌که هواپیمایی لوفتهانزا دیروز و امروز پرواز به و از تهران را لغو کرده است، گفت: این شرکت پروازهای بعدی خود را نیز به دلیل تکنیکال (فنی) باطل کرده است.
انتهای پیام/