خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ژاپن به دنبال خرید موشک‌های تاماهاوک آمریکایی

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 06 آبان 1401 - 10:23
تلویزیون ژاپن اعلام کرد دولت این کشور خرید موشک‌های کروز تاماهاوک آمریکایی را بررسی می‌کند.
ژاپن،تريليون،ين،توكيو،نيروهاي،بودجه،موشك

شبکه تلویزیونی ان اچ کی NHK ژاپن امروز جمعه گزارش داد که دولت ژاپن در حال بررسی خرید موشک های کروز تاماهاوک ساخت آمریکا است.
بر اساس این گزارش، توکیو در حال بررسی امکان استفاده از موشک‌های تاماهاوک به عنوان یک بازدارنده و جایگزین برای مدل های دیگر است.
این موشک ها می‌توانند اهدافی را از خارج از برد دشمن هدف حمله قرار دهند، است.
توکیو موشک‌های تاماهاوک را بسیار قابل اعتماد می‌داند، زیرا نیروهای آمریکایی مدت‌هاست از آن‌ها در عملیات‌ها استفاده می‌کنند.
انتظار می رود دولت ژاپن از نزدیک با احزاب حاکم و آمریکا همکاری کند تا بتواند این توافق را منعقد کند.
توکیو علاوه بر تجهیز نیروهای زمینی، در حال برنامه ریزی برای افزایش توانایی نیروهای دفاع شخصی برای حمل و نقل انبوه پرسنل و تجهیزات نظامی در صورت تشدید تنش در تنگه تایوان است.
در اول سپتامبر، وزارت دفاع ژاپن اعلام کرد که بودجه نظامی تقریباً 5.6 تریلیون ین (41.4 میلیارد دلار) برای سال 2023 درخواست کرده است.
این مبلغ فقط شامل هزینه هایی است که وزارتخانه آماده افشای آن بود.
کارشناسان و رسانه ها بر این باورند که بودجه واقعی درخواستی 6.5 تریلیون ین است.
بودجه دفاعی ژاپن برای سال 2022 5.4 تریلیون ین است که یک رکورد نیز بود.