خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش امارات و مصر به حمله تروریستی به حرم شاهچراغ

مشرق | بین‌الملل | پنجشنبه، 05 آبان 1401 - 23:41
امارات و مصر به حمله تروریستی به حرم شاهچراغ در شهر شیراز واکنش نشان دادند و آنرا محکوم کردند.
امارات،تروريستي،مصر،محكوم،خارجه

به گزارش مشرق، به نقل از الجزیره، دولت امارات متحده عربی حمله تروریستی به حرم شاهچراغ در شهر شیراز ایران را محکوم کرد.
در بیانیه وزارت خارجه امارات آمده است که امارات این حادثه تروریستی را که موجب جان باختن و زخمی شدن ده‌ها تن شده به شدت محکوم می‌کند.
این بیانیه افزوده است که امارات ضمن تقبیح شدید این اقدامات جنایتکارانه بر مخالفت دائم خود با همه انواع خشونت و تروریسم که با هدف بر هم زدن امنیت و ثبات کشورها انجام می‌شود و با ارزش‌ها و اصول انسانی ناسازگار است تأکید می‌کند.
امارات همچنین به دولت و ملت ایران و خانواده‌های قربانیان تسلیت گفته است.
از سوی دیگر وزارت خارجه مصر در بیانیه‌ای حمله تروریستی به حرم شاهچراغ در شیراز را محکوم کرد.
مصر به خانواده‌های قربانیان تسلیت گفت و برای مجروحان آرزوی شفای عاجل کرد.
وزارت خارجه مصر در ادامه بر ضرورت اتحاد جامعه بین‌الملل برای مقابله با تروریسم در تمامی انواع آن تأکید کرد.