سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بقاع متبرکه مراکز نشر معارف اهل بیت (ع) هستند

مهر | دین و اندیشه، استان‌ها | پنجشنبه، 05 آبان 1401 - 15:30
مشهد ـ مدیر کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی گفت: بقاع متبرکه یک فرصت زیارتی بسیار منحصر به فرد و مراکز نشر معارف اهل بیت (ع) هستند
امامزادگان،زيارت،احمدزاده،اوقاف،بانو،خيريه،سهل،رضوي

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد احمدزاده ظهر پنجشنبه در نشست هم اندیشی معاونین و مشاورین زیارت استانداری‌های کل کشور اظهار کرد: بقاع متبرکه یک فرصت زیارتی بسیار منحصر به فرد و مراکز نشر معارف اهل بیت (ع) هستند و مردم با هر سلیقه، گرایش و مسلک و با هر نگاه سیاسی و ظاهری به زیارت امام زادگان مشرف می‌شوند.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی بیان کرد: یکی از اقدامات ما کمک به زیارت سهل و آسان است و این امامزادگان آثار فرهنگی و معنوی بسیاری در جامعه دارند.
وی گفت: توسعه‌های امامزادگان با نذورات مردم و کمک‌های خیرین بوده است و آن چیزی که از دستگاه‌های دولتی انتظار می‌رود فراهم ساختن و آماده سازی زیرساخت‌ها است.
حجت الاسلام احمدزاده در ادامه افزود: زائر در مسیر مشهد، دقایقی در ابن امامزادگان متوقف می‌شود که این موجب کاهش تصادفات می‌شود و علاوه بر این امامزادگان آثار فرهنگی و معنوی بسیاری در جامعه دارند.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی با بیان اینکه قشر خاصی به مسجد و حسینیه می‌روند ولی همه به امامزاده‌ها می‌روند؛ گفت: شخصیت‌های بسیار ارزشمندی در استان از جمله بانو بی بی شطیطه (س)، بانو پسندیده (س) و فضل بن شاذان نیشابوری (ره) مدفون هستند.
وی تصریح کرد: یکی از اقدامات ما کمک به زیارت سهل و آسان است و یکی از راهکارها عهد اخوت بین هیئت‌های مذهبی مشهدی و استان‌های دیگر و همکاری و همدلی است.