خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آیت‌الله نوری همدانی: حادثه شاهچراغ با پشتوانه کشورهای مستکبر اتفاق افتاد/ مسئولان با عوامل زمینه‌ساز ناامنی برخورد کنند

فارس | استان‌ها | پنجشنبه، 05 آبان 1401 - 13:46
در پیام آیت‌الله نوری همدانی درباره حادثه تروریستی شاهچراغ آمده است: بدون شک این اقدام با پشتوانه مالی و اطلاعاتی برخی از کشورهای مستکبر از جمله امریکا و اسرائیل و ایادی منطقه‌ای آنان با استفاده از شرایط پیش آمده داخلی صورت پذیرفت.
تروريستي،حادثه،شاهچراغ،همداني،نوري،مستكبر،ايادي،مطهر،حرم

در پیام آیت‌الله نوری همدانی درباره حادثه تروریستی شاهچراغ آمده است: بدون شک این اقدام با پشتوانه مالی و اطلاعاتی برخی از کشورهای مستکبر از جمله امریکا و اسرائیل و ایادی منطقه‌ای آنان با استفاده از شرایط پیش آمده داخلی صورت پذیرفت.
به گزارش خبرگزاری فارس از قم، آیت الله حسین نوری همدانی از مراجع تقلید شیعه در پی حادثه تروریستی در حرم مطهر شاهچراغ(ع) پیامی صادر کرد که متن آن به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله وانا الیه راجعون
خبر حادثه تروریستی در حرم مطهر حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (علیه السلام) و شهادت عده ای از عزیزان موجب تأسف و تأثرعمیق گردید.
بدون شک این اقدام با پشتوانه مالی و اطلاعاتی برخی از کشورهای مستکبر از جمله امریکا و اسرائیل و ایادی منطقه‌ای آنان با استفاده از شرایط پیش آمده داخلی صورت پذیرفت.
اینجانب ضمن محکوم کردن این جنایت هولناک و تسلیت به ملت عزیز ایران خصوصاً اهالی متدین فارس و خانواده معظم شهدای این حادثه تروریستی، از مسئولان محترم می خواهم بطور جدی این موضوع را پیگیری نموده و با همه کسانی که امنیت مردم را به خطر می اندازند و زمینه ساز ناامنی هست برخورد نمایند و با کمک مردم شجاع ایران زمینه سوء استفاده از دشمنان گرفته شود.
امروز وظیفه اول همه مدیران خدمت به مردم و حل مشکلات آنها و حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی می باشد.
وَسَیَعْلَمُ الَّذِینَ ظَلَمُوا أَیَّ مُنْقَلَبٍ یَنْقَلِبُونَ.
5 آبان ماه 1401
حسین نوری همدانی
انتهای پیام / 78032