خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سوریه حادثه تروریستی شیراز را به شدت محکوم کرد

فارس | بین‌الملل | پنجشنبه، 05 آبان 1401 - 11:19
یک منبع رسمی در وزارت خارجه سوریه ضمن محکوم کردن حادثه تروریستی در شاهچراغ، اعلام کرد، تروریسم یکی از ابزارهای رسمی آمریکا برای هدف گرفتن ثبات کشورهاست.
رسمي،سوريه،منبع

یک منبع رسمی در وزارت خارجه سوریه ضمن محکوم کردن حادثه تروریستی در شاهچراغ، اعلام کرد، تروریسم یکی از ابزارهای رسمی آمریکا برای هدف گرفتن ثبات کشورهاست.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک منبع رسمی در وزارت خارجه سوریه اعلام کرد، دمشق اقدام تروریستی و بزدلانه اخیر در حرم شاهچراغ شیراز را به شدت محکوم می‌کند.
در ادامه این بیانیه آمده، این حادثه بار دیگر نشان داد که تروریسم یکی از ابزارهای رسمی آمریکا برای هدف گرفتن ثبات کشورها با هدف تسلیم شدن در برابر آمریکاست.
این منبع رسمی افزود، سوریه همبستگی کامل خود با ایران را اعلام می‌کند و صمیمانه به ملت و دولت ایران و نیز خانواده‌های قربانیان تسلیت می‌گوید.
در حال تکمیل