خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ثبت تصویر پلنگ ایرانی برای نخستین بار در کَلاته اصفهان

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | پنجشنبه، 05 آبان 1401 - 10:14
اصفهان- حضور پلنگ ایرانی در منطقه شکار ممنوع کلاته شهرستان خوروبیابانک از توابع استان اصفهان، برای نخستین بار ثبت و مستند شد.
منطقه،پلنگ،گربه،استان،كلاته،حفاظت،محيط

به گزارش خبرگزاری مهر از «پارما» پایگاه اطلاع رسانی اداره کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان، با تلاش محیط بانان سختکوش و زحمتکش شهرستان خوروبیابانک در حفاظت از مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست استان، برای نخستین بار حضور پلنگ ایرانی در منطقه کلاته تصویر برداری و مستند شد.
در سال‌های گذشته گزارش‌هایی مبنی بر حضور پلنگ در منطقه دریافت شده بود که با تصویربرداری از این گونه در معرض انقراض، حضور پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های منطقه شکارممنوع کلاته ثبت شد.
منطقه شکار ممنوع کلاته با وسعت بیش از ۱۳۳۰۰۰ هکتار به طور عمده در شمال شرق شهرستان خور و بیابانک واقع شده و اقلیم آن گرم و خشک است.
تپه‌های ماسه‌ای انبوه، طبیعت بکر و چشم اندازهای زیبای کویری و تنوع زیستی قابل توجه، از ویژگی‌های این منطقه به شمار می‌رود.
گفتنی است پهنه استان اصفهان زیستگاه هشت گونه گربه‌سان ایران است.
پلنگ ایرانی، یوزپلنگ آسیایی، کاراکال، سیاه‌گوش، گربه جنگلی، گربه وحشی، گربه پالاس و گربه شنی در زیستگاه‌های این استان زندگی می‌کنند.