خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیشنهاد جدید استقلال برای محل برگزاری دیدار سوپرجام

فارس | ورزشی | پنجشنبه، 05 آبان 1401 - 00:31
باشگاه استقلال پیشنهاد جدیدی را برای برگزاری دیدار سوپرجام ارائه کرد.
برگزاري،ورزشگاه،سوپرجام،كرمان،باشگاه،پيشنهاد

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، سازمان لیگ فوتبال ایران محل برگزاری دیدار سوپرجام در تاریخ 11 آبان را ورزشگاه شهید باهنر کرمان اعلام کرد و این در حالی است که پروژه بازسازی این ورزشگاه و ترمیم زمین چمن آن قبل از بازی با صنعت نفت کلید خورده و بلافاصله بعد از این بازی آغاز شد.
به این ترتیب به نظر نمی‌رسد که این ورزشگاه برای تاریخ تعیین شده آماده برگزاری مسابقه باشد.
ضمن اینکه این مساله امروز و پس از اعلام محل میزبانی سوپرجام، توسط باشگاه مس کرمان به سازمان لیگ اعلام شد و حالا به نظر می‌رسد دوباره محل برگزاری سوپرجام تغییر پیدا خواهد کرد.
باشگاه استقلال که پیش از این به همراه باشگاه نساجی موافق برگزاری مسابقه در سیرجان نبود، پیشنهاد میزبانی اصفهان و تهران را ارائه کرده بود که مورد موافقت تصمیم گیرندگان و برگزار کنندگان قرار نگرفت.
به همین خاطر استقلال با توجه به اینکه با برگزاری بازی در کرمان مشکلی ندارد، در تازه‌ترین پیشنهاد خود ورزشگاه شهدای مس شهر رفسنجان را پیشنهاد داده و باید دید که سرانجام چه تصمیمی گرفته خواهد شد و این دیدار در چه شهری برگزار می‌شود.
پایان پیام/