خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نیویورک تایمز: معامله محرمانه بایدن با بن سلمان به شکست ختم شد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 04 آبان 1401 - 21:11
روزنامه «نیویورک تایمز» جزئیاتی را در مورد شکست یک توافق محرمانه میان بایدن و محمد بن سلمان منتشر کرد.
آمريكا،عربستان،روزنامه،نفت،توليد،افزايش،بايدن،توافق

روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» جزئیاتی را از شکست یک توافق محرمانه که ماه می‌گذشته بین واشنگتن و ریاض برای افزایش تولید نفت تا پایان سال منعقد شده بود، منتشر کرد.
این روزنامه توضیح داده است: مفاد اولیه این توافق، شامل دو بخش بوده که طبق آن مقرر شده بود عربستان تولید نفت را روزانه به میزان ۲۰۰ هزار بشکه در بازه زمانی بین سپتامبر و دسامبر افزایش دهد.
این روزنامه اضافه کرده است که نشانه‌های شکست این توافق از زمان سفر جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا به عربستان سعودی که برای همین هدف بود، نمایان شد، به گونه‌ای که محمد بن سلمان، ولیعهد این کشور، آن زمان بایدن را ناامید کرد و علناً به او اطلاع داد که کشورش نمی‌تواند تولید نفت را افزایش دهد.
طبق گزارش این روزنامه آمریکایی، پس از آن، در اوایل اکتبر بیانیه اوپک پلاس در ارتباط با تصمیم خود برای کاهش تولید نفت به میزان دو میلیون بشکه در روز از ابتدای نوامبر خشم کاخ سفید را برانگیخت و آن را توهین به بایدن و آمریکا به حساب آورد، همچنین ریاض را به همراهی با مسکو علیه واشنگتن و گرانی بنزین در آمریکا متهم کرد.
عادل الجبیر، وزیر امور خارجه سابق عربستان در واکنش به ادعا‌های آمریکا هم تاکید کرد افزایش قیمت بنزین به دلیل تصمیم عربستان سعودی نبوده، بلکه به دلیل کمبود پالایشگاه در آمریکا بوده است.