خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۵۰ درصد کشت آبی گندم محقق شد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | چهارشنبه، 04 آبان 1401 - 14:46
رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: بنابر آمار طی یک‌ماه اخیر ۵۰ درصد کشت آبی گندم انجام شده است.
كشت،كشاورزان،گندم،آغاز،كود،حمايتي

آقای عطااللّه هاشمی گفت: سطح زیر کشت گندم در استان های شمال غرب اعم از آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، کردستان و همدان از یک ماه گذشته آغاز شده است و تاکنون حدود ۵۰ درصد کشت آبی انجام دادند.
به گفته او، با توجه به عدم بارندگی، کشاورزان برای کشت دیم دست نگه داشتند و بنابر پیش بینی سازمان هواشناسی مبنی بر مناسب نبودن بارش ها در فصل پاییز، چشم کشاورزان به آسمان است.
هاشمی‌می‌گوید: برآوردها حاکی از آن است که سطح زیرکشت گندم به ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار هکتار برسد.
رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: کشت قراردادی گندم آغاز شده و در استان های شمال غرب به سبب کشت زودهنگام، قراردادها بعد از کشت برای بیمه و سایر یارانه های حمایتی آغاز شده است.
به گفته او، با وجود آنکه کشاورزان ادعا می کنند که کود گران است و به اندازه کافی در دسترس نیست، اما شرکت خدمات حمایتی اعلام کرده که کود به میزان کافی است.
لذا این موضوع در حال بررسی است.
بنابر آمار امسال ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶۰ درصد رشد داشته است.