خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تهران از جمعه کاهش دما خواهد داشت/ احتمال بارش باران

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 04 آبان 1401 - 13:57
تهران- مدیرکل هواشناسی استان تهران گفت: از پنجشنبه تا روز جمعه افزایش نسبی و سپس با کاهش دما مواجه خواهیم بود و احتمال بارش پراکنده و رگبار باران برای روز جمعه پیش بینی می شود.
جوي،پنجشنبه،استان،روز،تهران

مازیار غلامی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: وضعیت جوی استان تهران از امروز چهارشنبه تا بعدازظهر پنجشنبه جوی پایدار، در مناطق پرتردد شهری گاهی همراه با غبار محلی خواهد بود.
وی اضافه کرد: از بعدازظهر پنجشنبه تا روز شنبه با توجه به عبور متناوب امواج، جوی ناپایدار و به دنبال آن آسمان نیمه ابری تا تمام ابری همراه با وزش باد، روز جمعه گاهی وزش باد شدید و بارش پراکنده و رگبار باران با احتمال رعدوبرق به ویژه در نیمه شمالی استان پیش‌بینی می‌شود.
مدیرکل هواشناسی استان تهران گفت: از پنجشنبه تا روز جمعه افزایش نسبی و سپس با کاهش دما مواجه خواهیم بود.
بر اساس این گزارش، میزان آلایندگی کیفیت هوای تهران در ۲۴ ساعت گذشته با شاخص ۸۳ در وضعیت قابل قبول بوده و این شاخص هم اکنون با عدد ۷۸ نیز در شرایط قابل قبول است.