عرضه 25میلیارد دلار ارز در سامانه نیما از ابتدای سال/ صالح آبادی: بازار ارز آرام است- اخبار مجلس و دولت ایران - اخبار سیاسی تسنیم
تسنیم
|
سیاسی، اقتصادی
|
چهارشنبه، 04 آبان 1401 - 11:17
رئیس کل بانک مرکزی از عرضه 25میلیارد دلار ارز در سامانه نیما از ابتدای سال جاری تا پایان مهرماه خبر داد و گفت: آرامش خوبی را در بازار ارز شاهد هستیم.

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، علی صالحآبادی رئیسکل بانک مرکزی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در حوزه بازار ارز آرامش خوبی را شاهد هستیم.
از ابتدای سال تا اواخر مهر معادل 25 میلیارد دلار در سامانه نیما ارز عرضه شد و توانستیم نیاز واردکنندگان را تأمین کنیم.
وی افزود: منابع ارزی دولت بهگونهای است که ـ همانطور که آمار منتشر میشود ـ حجم عرضه از تقاضا فزونی دارد و میزان معاملات هم قابل توجه است.
رئیسکل بانک مرکزی ابراز امیدواری کرد: انشاءالله این وضعیت را تا پایان سال خواهیم داشت.
ادامه دارد...
.