سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش ۵۶ درصدی بارش‌های گلستان در مهرماه

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 04 آبان 1401 - 08:12
گرگان- مدیرکل هواشناسی گلستان گفت: براساس اطلاعات پهنه بارش‌ها در مهرماه، بارش‌های گلستان در مقایسه با دوره بلندمدت ۵۶ درصد کاهش یافته است.
هواشناسي،دماي،مهرماه،درجه،شهرستان

به گزارش خبرنگار مهر، نوربخش داداشی شامگاه سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: مطابق اطلاعات پهنه بارش‌ها مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی از ابتدای سال آبی جاری (اول مهرماه ۱۴۰۱) تا تاریخ ۳۰ مهرماه میزان بارش‌ها در مقایسه با دوره بلندمدت در استان گلستان ۵۶ درصد کاهش یافته است.
مدیرکل هواشناسی گلستان گفت: طی این مدت میانگین بارش استان ۱۵.۹ میلی متر بوده و بیشترین بارش در مهرماه در ایستگاه هواشناسی شهرستان کردکوی به میزان ۱۴۵.۴ میلی متر و کمترین میزان بارش در ایستگاه هواشناسی شهرستان مراوه تپه به میزان ۳.۳ میلی متر ثبت شده است.
وی بیان کرد: در مهر ۱۴۰۱ میانگین دمای استان ۲۳.۶ درجه سانتیگراد بوده به طوری که سه درجه نسبت به متوسط مهرماه افزایش داشته است.
داداشی عنوان کرد: حداکثر دمای ثبت شده در این ماه ۴۴.۱ درجه در شهرستان کلاله و حداقل دمای ثبت شده ۱۲.۳ درجه در شهرستان گرگان بوده است.
مدیرکل هواشناسی گلستان گفت: همچنین در مهرماه در پنج شهرستان رکورد دمای بیشینه شکسته شد؛ به طوری که دمای بیشینه در شهرستان‌های گرگان ۴۱، گنبد ۴۲، کلاله ۴۴.۱، مراوه تپه ۳۹.۹ و مینودشت ۴۱.۳ درجه سانتیگراد به ثبت رسیده است.