خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خراسان‌جنوبی جزو ۱۰ استان برتر خرید تضمینی گندم شد

فارس | استان‌ها | سه شنبه، 03 آبان 1401 - 18:32
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خراسان جنوبی با اشاره به رشد ۴ درصدی خرید تضمینی گندم گفت: در سال جاری جزو ۱۰ استان برتر کشور به لحاظ افزایش خرید تضمینی گندم از کشاورزان بوده‌ایم.
گندم،خريد،تضميني،كشاورزان،افزايش،غله

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خراسان جنوبی با اشاره به رشد ۴ درصدی خرید تضمینی گندم گفت: در سال جاری جزو ۱۰ استان برتر کشور به لحاظ افزایش خرید تضمینی گندم از کشاورزان بوده‌ایم.
به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، میثم پیشدادیان مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خراسان جنوبی امروز در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: فصل خرید تضمینی گندم در سطح شهرستان‌های استان به پایان رسیده است.
وی افزود: میزان رشد خرید تضمینی گندم از کشاورزان خراسان‌جنوبی در سال جاری نسبت سال گذشته ۴ درصد افزایش داشته است.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خراسان جنوبی تصریح کرد: افزایش بارندگی‌ها، افزایش نرخ خرید، تسهیل در روند تحویل گیری گندم، پرداخت به موقع مطالبات و اطلاع رسانی به موقع را می‌توان از مهمترین عوامل افزایش خرید و ترغیب کشاورزان به تحویل گندم به مراکز خرید دولتی عنوان کرد.
پیشدادیان یادآور شد: در سال جاری ۱۱هزار و ۷۷۴ تن گندم به ارزش ۱۳۵ میلیارد و ۶۳۴ میلیون تومان بصورت تضمینی از کشاورزان گندمکار خراسان‌جنوبی خریداری شده است.
وی خاطرنشان کرد: خراسان‌جنوبی در سال جاری جزو ۱۰ استان برتر کشور به لحاظ افزایش خرید تضمینی گندم از کشاورزان بوده است.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خراسان‌جنوبی با اشاره به پرداخت صد درصدی مطالبات کشاورزان گفت: این میزان گندم از هزار و ۶۹۰ نفر کشاورز خریداری و با ۳ هزار و ۶ محموله به ۱۷ مرکز خرید تضمینی گندم تحویل شده است.
پیشدادیان متذکر شد: شهرستان قاینات خراسان‌جنوبی با ۲ هزار و ۳۹۴ تن، نهبندان با هزار و ۹۶۰ تن و خوسف با هزار و ۳۳۰ تن به ترتیب رتبه اول تا سوم خرید امسال را به خود اختصاص دادند.
انتهای‌پیام/۶۹۰۱۴