خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انجام بیش از ۲۱ هزار عملیات امداد و نجات در ۶ ماه نخست امسال

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 03 آبان 1401 - 15:06
رئیس سازمان امدادونجات از انجام ۲۱ هزار و ۹۶۵ عملیات و خدمات امداد و نجات در شش ماهه نخست سال جاری خبر داد.
درصد،امداد،نجات،سازمان،استان

رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر خبرداد:
مهدی ولی پور گفت: از مجموع ۲۱ هزار و ۹۵۶ عملکرد سازمان امداد و نجات در ۶ ماهه نخست امسال، ۲۳ درصد مربوط به خدمات امداد و نجات و ۷۷ درصد حجم آن عملیات‌هایی است که نجاتگران این سازمان در کوهستان، جاده، محیط‌های آبی و پاسخ به سوانح مختلف، چون سیل و زلزله انجام داده‌اند.
وی افزود: تعداد خدمات و عملیات‌های این سازمان در ۶ ماهه نخست سال گذشته ۱۵ هزار و ۵۳۰ مورد بوده که امسال با ۲۱ هزار و ۹۵۶ مورد رشدی ۴۱ درصدی داشته است.
ولی پور از اسکان اضطراری ۲۸۰ هزار و ۴۷۸ نفر و ارائه خدمات سرپایی به ۱۶۱ هزار و ۸۱۷ نفر خبر داد و گفت: بیشترین عملیات‌ها و خدمات امداد و نجات در استان مازندران با ۳ هزار و ۵۲۹ مورد بوده است و پس از آن و با اختلاف بسیار اصفهان با یک هزار و ۹۵۰ مورد در رتبه دوم قرار دارد و استان‌های گیلان، فارس و گلستان نیز به ترتیب در رتبه‌های پایین‌تر قرار دارند.
رئیس سازمان امداد و نجات گفت: متاسفانه استان خوزستان با ۱۳۱ درصد و استان مازندران با ۱۰۶ درصد بیشترین رشد در تعداد عملیات‌های امداد و نجات در ۶ ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه در سال گذشته را تجربه کرده‌اند و خوشبختانه استان البرز با ۱۳ درصد و کردستان با ۱۲ درصد کاهش عملیات در قیاس با سال قبل روبه‌رو بوده‌اند.