خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جهاد تبیین اولویت سازمان تبلیغات اسلامی است

مهر | دین و اندیشه، استان‌ها | سه شنبه، 03 آبان 1401 - 14:31
تبریز- مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه جهاد تبیین اولویت سازمان تبلیغات اسلامی است، گفت: جهاد تبیین نیاز اصلی جامعه امروز است.
تبيين،جهاد،اسلامي،جامعه،تبليغات،تاكيد،افزايي،مبلغان،بصيرت

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین سید محمود حسینی ظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران، درخصوص جهاد تبیین گفت: جهاد تبیین از سوی امام خامنه ای به عنوان فریضه فوری و واجب مطرح شده و برای همین سازمان تبلیغات اسلامی وظیفه اصلی خود را جهاد تبیین و روشنگری در جامعه می‌داند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی افزود: رهبر فرزانه انقلاب با دوراندیشی در تبیین اهمیت و ضرورت جهاد تبیین، ضمن اینکه برای یک نیاز کنونی راه حلی ارائه کردند برای راهبری آینده یک راهبرد را تبیین فرمودند که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
وی با تاکید بر اینکه اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی نیز در این راستا برنامه ریزی های متعددی برای تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری درخصوص جهاد تبیین انجام داده است، ادامه داد: جهاد تبیین یکی از دستورکارهای بسیار مهم برای مقابله با هر گونه انحراف و تحریف در گفتمان و ارزش‌های انقلاب اسلامی است.
حسینی با تاکید بر اینکه دشمن امروز به دنبال تغییر ارزش‌ها، باورها و اعتقادات است، برای همین اهمیت توجه به موضوع جهاد تبیین دوچندان می‌شود، افزود: نباید با موضوع جهاد تبیین، برخوردی سطحی صورت گیرد چراکه اگر جهاد تبیین در جامعه نادیده گرفته شود مجدد شاهد توطئه‌های جدید از سوی دشمنان قسم خورده نظام اسلامی خواهیم بود.
وی سپس به نقش ویژه مبلغان و روحانیون در بصیرت افزایی در جامعه تاکید کرد و افزود: در این راستا مبلغان، جهاد تبیین را در تمامی حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و… به عنوان یک وظیفه خود می‌دانند تا زمینه روشنگری و بصیرت افزایی جامعه فراهم شود.