خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درخواست و پیام های مکرر آمریکا از ایران برای ازسرگیری مذاکرات

مهر | سیاسی، استان‌ها | سه شنبه، 03 آبان 1401 - 13:52
نوشهر- عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از درخواست و پیام های مکرر آمریکا برای بازگشت به برجام و ازسرگیری مذاکرات خبر داد.
مذاكرات،ايران،آجا،فلاحي،ميز،رفتارهاي،تبيين

سارا فلاحی در گفتگو با خبرنگار مهر در حاشیه همایش ملی جهاد تبیین در آجا با رویکرد دفاعی با اشاره به این نتیجه برجام به رفتارهای سیاسی دو طرف بستگی دارد، افزود: براساس آنچه در حال رخ دادن است، آمریکایی‌ها درباره برجام دو نوع رفتار دارند و در ظاهر اعلام عبور از برجام می‌کنند اما عملاً پیغام‌های زیادی برای ایران می‌فرستند که به میز مذاکره برگردید.
وی اظهار داشت: با توجه به مشکلات داخلی آمریکایی‌ها، انتخابات پیش روی این کشور و رقابت‌های موجود، بحث انرژی به اروپا به عنوان شریط استراتژیک آنان و ظلم‌هایی که در حق ایران اعمال کردند، دو طرف به مذاکرات نیاز دارند.
وی گفت: باتوجه به روایت وزیر امور خارجه در کمیسیون، آمریکایی‌ها درخواست کردند که جمهوری اسلامی ایران به میز مذاکره برگردد و به نظر من باید رفتارهای ظاهری و باطنی آمریکا شبیه هم شود تا بتوان به نتیجه رسید.
فلاحی با اشاره اظهارنظرهایی مبنی براین که برجام به بن بست رسیده است، گفت: این اظهارنظرها بیشتر خوراک داخلی دارد و می‌خواهند در داخل باموضع قدرت رفتار کنند اما حداقل در جریان چند مورد هستم که آمریکایی‌ها درخواست از سرگیری مذاکرات را کرده‌اند.
این نماینده مجلس اظهار امیدواری کرد که مذاکرات از سر گرفته شود.
همایش ملی جهاد تبیین آجا با رویکرد دفاعی به مدت دو روز در نوشهر در حال برگزاری است.