خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح یکشنبه‌های پاسخگویی در استان بوشهر اجرا می شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 02 آبان 1401 - 18:34
بوشهر- مدیر کل حوزه استاندار بوشهر گفت: طرح یکشنبه‌های پاسخگویی در استان بوشهر اجرا می شود.
طرح،اجرايي،استان،بوشهر،مديران،پاسخگويي

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسن موسوی عصر دوشنبه در جمع خبرنگاران با تاکید بر لزوم خدمات‌رسانی بهتر و مؤثرتر به مردم در نقاط مختلف استان اظهار داشت: تمام مدیران اجرایی استان باید تمام توان و ظرفیت خود را برای ارائه بهترین و باکیفیت‌ترین خدمات به مردم به کار گیرند.
وی با اشاره به اجرای طرح یکشنبه‌های پاسخگویی در استان در تشریح جزئیات این طرح یادآور شد: با دستور رهبر معظم انقلاب و تاکید رئیس جمهور، استاندار بوشهر بر لزوم اجرایی شدن جهاد تبیین و بیان دقیق خدمات دولت به مردم، طرح یکشنبه‌های پاسخگویی در استان اجرایی می‌شود.
مدیر کل حوزه استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: این طرح در یکشنبه‌های هر هفته از یکشنبه هشتم آبان ماه سال جاری و با حضور مدیران کل دستگاه‌ها، معاونین و روابط عمومی‌های دستگاه‌ها و اهالی رسانه در سالن کنفرانس خبرگزاری جمهوری اسلامی بوشهر برگزار می‌شود.
موسوی اضافه کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی بر اساس برنامه زمان‌بندی شده با روابط عمومی استانداری هماهنگی لازم را داشته باشند تا این طرح با نظم مناسب و با کیفیت مطلوب برگزار شود.