سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تغییر فضای تشکل های دانشجویی/ فعالیت های فرهنگی تسهیل می شود

مهر | دین و اندیشه | دوشنبه، 08 بهمن 1397 - 08:59
معاون فرهنگی وزیر علوم با اشاره به بازنگری آیین نامه تشکل های دانشجویی گفت: با توجه به تغییر فضای دانشگاه ها و تشکل های دانشجویی، در حال جمع آوری نقطه نظرات دانشگاه ها در این خصوص هستیم.
دانشجويي،فرهنگي،تشكل

غلامرضا غفاری در گفتگو با خبرنگارمهر، درباره بازنگری آیین نامه تشکل های دانشجویی گفت: معاونان دانشجویی و فرهنگی دانشگاه ها درباره آیین نامه تشکل های دانشجویی نقطه نظراتی را دارند.
وی ادامه داد: با توجه به تغییراتی که در فضای دانشگاه‌ها و حوزه تشکل های دانشجویی حاصل شده، در حال جمع آوری نقطه نظرات دانشگاه ها دراین خصوص هستیم.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم افزود: این نظرات را جمع آوری می کنیم تا به وزارت علوم و شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه دهیم تا اگر آنها صلاح دانستند در دستور کار قرار دهند.
وی افزود: همه این فعالیت ها به دلیل افزایش مشارکت دانشجویان و تسهیل فعالیت های فرهنگی اجتماعی دانشجویان است.